Best Aid steunt stichting Veilig Onderwijs

Best Aid steunt dit jaar de campagne van Stichting Veilig Onderwijs omdat veilig onderwijs en een sociale en respectvolle omgang met elkaar ook binnen de cursussen van Best Aid één van de belangrijkste aspecten is.

Stichting Veilig Onderwijs is een non-profit organisatie die als missie heeft het bevorderen van een veilig sociaal schoolklimaat. Het doel is om algemeen en specifiek pestgedrag door b.v. leerlingen maar ook door leerkrachten helemaal terug te dringen. Dit willen ze bereiken door het aanbieden van posters, magazine, folders en informatie voor werkstukken en spreekbeurten aan scholen. Daarnaast bieden ze ook een Toolbox aan, met onder andere cursusen en terugkerende evaluaties, om scholen en leerkrachten te helpen een structurele verandering aan te brengen in hun beleid ten aanzien van sociale veiligheid in het onderwijs.

Best Aid en vele andere donateurs maken het mogelijk dat deze materialen kostenloos aangeboden kunnen worden aan scholen. Vanaf volgende week hangen er op veel scholen weer de herkenbare posters van Stichting Veilig Onderwijs.

Check de website van Stichting Veilig Onderwijs voor meer informatie.

20160524_180151_resized