DZPC leden hard bezig met behalen EHBO-Diploma

Ook tijdens de waterpolo trainingen en wedstrijden van de DZPC/ Dragor is het belangrijk dat er voldoende leden aanwezig zijn met een geldig EHBO-diploma. Daarom waren in februari een zevental leden druk bezig met het behalen van hun EHBO diploma. Tijdens beide dagen zijn er niet alleen veel nieuwe dingen geleerd maar er moesten ook een aantal dingen ‘ontleert’ worden. Dit omdat een aantal van hun in een (ver) verleden al eens eerder een EHBO-diploma hadden gehaald. Gelukkig was het een snel lerende groep waardoor de vaart er goed inbleef.
Na 2 volle cursusdagen was daar dan toch het examen. Met lichte zenuwen werd er begonnen aan het examen maar zoals dat bij een goed waterpolo-team hoort was ieder schot raak en konden alle leden trots zijn op een score van 100%. Iedereen daarom van harte gefeliciteerd voor dit behaalde resultaat!
Als kleine toevoeging natuurlijk ook de felicitaties aan de beide Reddingsbrigade-leden die vorige maand niet waren geslaagd maar tijdens dit examen meer succes hadden!